Oplossingen ad interim

Tijdelijk iemand nodig om een vraagstuk op te lossen of een functie in te vullen? En ben je ook op zoek naar iemand die gedurende de interim-klus helpt bij het duurzaam verbeteren van processen en ervoor zorgt dat de organisatie inspeelt op de continue verandering? Kijk dan eens welke interimmer van gzicht het beste past bij jouw organisatie en opdracht. Wij hebben ervaring op bestuurlijk, (hoger) management en operationeel niveau en kunnen (ook projectmatig) goed worden ingezet op het gebied van:

Daarnaast bieden wij tijdelijke capaciteit voor het wegwerken van (administratieve) achterstanden. Bij ons maak je als opdrachtgever niet alleen gebruik van de kwaliteiten van de interimmer. Daarachter staat het team van gzicht voor extra begeleiding, advies en hulp waar nodig. Daar pluk je als klant de vruchten van.

Interim betekent investeren in mensen

De interimmer van gzicht leert jullie snel kennen. Niet alleen door analytisch te zijn en kennis te vergaren, maar ook door veel tijd en energie te investeren in de mensen. We maken graag onderdeel uit van het team. Je zult ons niet snel in een apart kamertje zien. Op de werkvloer tussen de collega’s komen we het best tot ons recht. Voor sommigen verrassend, voor ons dé manier om te begrijpen wat jullie bezig houdt en waar de organisatie tegenaan loopt. Elke ochtend beginnen we de dag met een rondje over de afdeling. Zo verbinden we ook mensen, van verschillende afdelingen, met elkaar. Die verbinding is belangrijk voor een goedlopend proces, zo kunnen de mensen uiteindelijk een beter resultaat bereiken in hun werk.

‘Ik heb voor het eerst ervaren dat een externe bij ons als collega werd gezien.’

Samen een kwaliteitsslag maken

Van ons krijg je de kritische blik die je van een externe mag verwachten. Positief, met het oog op duurzame verbeteringen. gzicht doet en denkt constructief mee in het doorgronden en verbeteren van beleid en bedrijfsvoering. Kennis, ervaringen en oplossingen uit andere, vergelijkbare, organisaties brengen we mee. Omdat we werken op operationeel, tactisch en strategisch niveau kunnen we gemakkelijk de verbinding tussen deze niveaus leggen. Zo zien we bijvoorbeeld welke informatie afdelingen van elkaar nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Hierin maken we dan samen een kwaliteitsslag waar de eindgebruiker de voordelen van ervaart.

Afsluiten met een warme overdracht

Tegen het einde van de interim-opdracht besteedt gzicht waardevolle tijd en aandacht aan een warme overdracht. We kijken goed naar wat de opvolger nodig heeft om de werkzaamheden succesvol over te nemen.

Wilt u weten wie uw afdeling een goedemorgen kan komen wensen? Bel of mail ons en maak kennis met gzicht. Word je liever door ons gebeld? Vul dan hieronder het terugbelformulier in.