Aangenaam!

Wij zijn gzicht, een team van gedreven adviseurs met verschillende expertises. gzicht helpt jouw organisatie in de zorg, het onderwijs of bij de overheid de snelheid van veranderingen bij te houden en complexe vraagstukken op te lossen. Dat doen we zowel in projectvorm als ad interim, tot het gewenste resultaat bereikt is. Meer zien in 1 minuut? Bekijk de video hieronder.

Denkkracht van een sterk team

gzicht gelooft in samenspel. Als je bij ons één adviseur inhuurt, krijg je de denkkracht van een sterk team. Met gebundelde krachten hebben we meer impact. We zetten onze gezamenlijke talenten flexibel in om vanuit verschillende perspectieven naar jouw vraagstuk te kijken en op te lossen. Door onze kleinschaligheid weten we elkaar en de mensen in jouw organisatie goed te vinden. We gaan voor een prettig proces, waarbij we de samenwerking versterken.

Mensen en kennis samenbrengen

gzicht brengt mensen en kennis samen. Voordat we de inhoud induiken leren we allereerst jouw organisatie kennen. Daardoor ontdekken we de vraag achter de vraag en bepalen we welke oplossing echt gaat helpen. Gelijkwaardigheid is daarbij ons uitgangspunt. We nodigen iedereen uit mee te praten en te denken. Daarbij laten we onze kennis achter. Zo kunnen alle medewerkers straks samen het beste resultaat behalen.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

gzicht is ambitieus en leergierig. Wij hebben plezier in het oplossen van complexe problemen en gaan uitdagingen niet uit de weg. Naast onze dagelijkse werkzaamheden werken we constant aan persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. We doen nieuwe kennis en vaardigheden op. Die delen we graag met jou. gzicht wil iedereen helpen groeien. Zo ondersteunen we jou en je organisatie bij duurzame groei en verandering.