De mens achter het gzicht

Sjors Schalk

Sjors is analytisch, creatief en een echte doorzetter
Werkt bij gzicht omdat ik wil bijdragen aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Ik vind het inspirerend om te werken met gemotiveerde en slimme collega’s en ik waardeer de mogelijkheden die gzicht biedt voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
Bij gzicht sinds 2023

‘Bij gzicht word ik omringd door inspirerende collega’s en krijg ik de ruimte om mijn kennis en creativiteit in te zetten. Mijn doel is om impact te hebben en bij te dragen aan de kwaliteit van zorg.’

Mijn carrière begon met een Bachelor in Geneeskunde en vervolgde met een Master in Health Education & Promotion in 2020. Mijn carrière pad is tot nu toe vrij  gevarieerd verlopen. Van het helpen opzetten van een nieuw GGD-programma voor bron- en contactonderzoek tijdens de coronapandemie tot mijn vrijwilligerswerk in tropengeneeskunde in Sierra Leone.

Bij gzicht vervul ik de rol van adviseur, waarbij mijn focus ligt op projectmanagement en mijn ambitie gericht is op financiële vraagstukken binnen de zorg, finance en wet- en regelgeving. Ik heb ervaring in projectmanagement en met elektronische patiëntendossiers. Ik ben analytisch, kritisch en ben gewend problemen vanuit verschillende perspectieven te benaderen.

Als adviseur omarm ik graag complexe vraagstukken en streef ik voortdurend naar professionele ontwikkeling. Mijn focus binnen de zorg is ingegeven door de intrigerende uitdagingen waarmee de sector wordt geconfronteerd. Mijn doel is om met mijn kritische blik, analytisch vermogen en doelgerichte instelling bij te dragen aan oplossingen voor de grote vraagstukken rondom de zorg, zoals de continuïteit van zorg, vergrijzing en personeelstekorten.

Bij gzicht breng ik niet alleen mijn kennis in, maar ook mijn creativiteit, kritisch denken en luisterend oor. Ik ben vastbesloten om bij te dragen aan de ontwikkeling en het succes van ons team. Voor mij is het belangrijk om te blijven groeien, impact te hebben en te werken met inspirerende collega’s. Ik hecht waarde aan autonomie, een persoonlijke benadering en een warm welkom in het team. Vertrouwen en intrinsieke motivatie zijn voor mij essentieel. Ik sta altijd open voor feedback en ben gedreven om te groeien.

Naast mijn werk heb ik een passie voor geschiedenis, boeken en een holistische kijk op de wereld. Ik lees graag boeken die me helpen de wereld beter te begrijpen en ben geïnteresseerd in psychologie. Daarnaast houd ik van sporten, waaronder hardlopen, fietsen en roeien.