Coaching

Wil jij jezelf of (iemand uit) je team graag verder ontwikkelen? Laat je dan professioneel begeleiden door één van onze coaches. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, inhoudelijke en communicatieve vaardigheden of het stimuleren van analytisch denken. Bij gzicht hebben we verschillende coaches in huis die passen bij jouw organisatie en opdracht. Ook kun je ons specifiek inzetten op het gebied van:

  • planning & control, waarbij we de businesscontroller coachen op vaardigheden. Centraal daarbij staat proactief vooruit kijken zodat hij of zij de organisatie als sparringpartner beter kan ondersteunen.
  • oplossingen ad interim, om medewerkers te coachen tijdens een procesverandering die een andere werkhouding vraagt. Of om medewerkers in te werken op een (nieuwe) functie. Zo borgen we samen de geboekte resultaten. 

Ondersteunen op zelfgekozen doelen

Voordat we starten met het coachtraject, verhelderen we allereerst de coachvraag en bepalen we een aanpak. Wil je bijvoorbeeld de taal van een organisatie leren spreken? Als team proactiever worden? Leren hoe je behaalde resultaten goed kunt borgen? Of ben je op zoek naar een andere manier van werkafspraken maken om de samenwerking te verbeteren? gzicht ondersteunt jou of je team op zelfgekozen doelen, waarbij we helpen bij het vaststellen ervan. Vertrouwen en gelijkwaardigheid tussen de coach en coachee(s) zijn daarbij ons uitgangspunt.

Realiseren van de gewenste verandering

Een coachtraject bij gzicht bestaat uit diverse gesprekken tussen de coach en de coachee(s). Door te reflecteren op het eigen gedrag en kennis ontstaan nieuwe inzichten. Op deze manier wordt de coachee of het team bekwamer in het bereiken van eigen doelen. Teams helpen we samen een ontwikkeling door te maken, bijvoorbeeld om volwaardige gesprekspartner te worden van de raad van bestuur. De coach en coachee(s) zijn gezamenlijk verantwoordelijk het traject tot een goed einde te brengen en de gewenste verandering te realiseren. Na afloop worden de resultaten besproken en het traject geëvalueerd.

Wil je weten of onze coaches iets voor je kunnen betekenen? Laten we een kop koffie drinken om te zien of het klikt. Bel of mail ons en maak kennis met gzicht. Word je liever door ons gebeld? Vul dan hieronder het terugbelformulier in.