Privacyverklaring

Versie 1: 15-5-2019

gzicht is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@gzicht.nl.
gzicht respecteert de privacy van haar bezoekers en registreert daarom zo min mogelijk persoonsgegevens. gzicht handelt in overeenstemming met de eisen van de AVG.

Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Gegevensverzameling

Indien je akkoord gaat met het cookiebeleid verzamelt de website standaard internetlogboekgegevens, zoals uw IP-adres(sen), browser, tijdstip van bezoek en welke pagina’s je bezocht hebt. Met behulp van cookies (kleine tekstbestandjes die in de browser van een gebruiker worden opgeslagen) kan worden bijgehouden hoe vaak de website wordt bezocht en waarop wordt geklikt. Deze gegevens gebruikt gzicht voor het verbeteren van de website en haar dienstverlening.
Aanvullende gegevens over hoe wij gebruikmaken van cookies en andere volgtechnologieën en hoe u daar zeggenschap over houdt, staat vermeld in ons cookiebeleid.

Indien je een contactformulier invult, worden deze gegevens doorgestuurd naar info@gzicht.nl. Dit zijn bijvoorbeeld het door jou verstrekte telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om aan uw verzoek te kunnen voldoen. Deze gegevens worden niet bewaard door de website.

Jouw persoonsgegevens mogen gebruikt worden om de rechten of eigendommen van onszelf en die van onze gebruikers te beschermen en, zo nodig, te voldoen aan gerechtelijke procedures.

Wij verzamelen geen bijzondere persoonsgegevens. Wilt u weten wat bijzondere persoonsgegevens zijn? Kijk dan eens op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/persoonsgegevens/wat-zijn-persoonsgegevens

Het delen van gegevens met derden

gzicht wisselt enkel geanonimiseerde cookie-gegevens uit met een derde partij, ten behoeve van de verbetering van de website en haar diensten. gzicht blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. In andere gevallen zal gzicht jouw gegevens niet verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe verplicht zijn op grond van de wet- of regelgeving.

Recht op inzage, rectificatie en gegevenswissing

Je hebt het recht om te weten of en welke van jouw persoonsgegevens worden verwerkt door de verantwoordelijke. Daarnaast heb je het recht deze gegevens te laten rectificeren of wissen door de verantwoordelijke (artikel 15,16 en 17 van de AVG). gzicht is verplicht deze gegevens zonder onredelijke vertraging te rectificeren of wissen. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend door een bericht te sturen naar info@gzicht.nl

Beveiliging van informatie

Wij hebben afdoende beveiligingsmaatregelen getroffen om de verstrekte informatie van gebruikers van onze website te beschermen tegen bekendmaking aan of inzage, wijziging, of vernietiging door onbevoegden.

Aanpassen privacyverklaring

Het is gzicht toegestaan dit privacy statement waar nodig aan te passen aan de hand van vernieuwde wetgeving of aanpassing van diensten.
Kijk regelmatig op deze pagina als je eventuele aanpassingen wilt (blijven) volgen. Indien er aanpassingen of wijzigingen zijn doorgevoerd passen wij de vermelde datum van herziening en het versienummer aan.

Klachten

Mocht je na het lezen van dit statement toch nog een vraag, opmerking of klacht hebben, neem dan contact op via info@gzicht.nl. Je klacht zal onderzocht worden, we informeren je over de behandeling daarvan. Je mag je klacht ook per post toesturen naar:

gzicht
Stationsweg 73C
6711 PL Ede

gzicht bewaart de verzamelde persoonsgegevens niet langer dan nodig is dan voor het doel waarvoor ze verzamelt zijn.
gzicht wil je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cookiebeleid

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat (geanonimiseerde) gegevens om het gebruik van de website te optimaliseren, zoals bijvoorbeeld het herkennen van de schermgrootte. Wanneer je onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van zesentwintig maanden.

Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

Functionele cookies

Functionele cookies (ook wel “noodzakelijke cookies”) zorgen ervoor dat onze website goed werkt. Dit soort cookies helpen bijvoorbeeld je browserinstellingen te onthouden en de website aan te passen aan het formaat van je scherm.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen we statistieken over het gebruik van de website. Daardoor kunnen wij bijvoorbeeld zien welke delen van onze website het populairst zijn en kunnen we de website steeds verder verbeteren voor jou.

Advertentiecookies

Met advertentiecookies houden we bij hoeveel en welke van onze advertenties je al hebt gezien op externe websites. Zo kunnen we gericht adverteren.

Wanneer je onze website bezoekt, kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd. Tijdens je eerste bezoek aan de website, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van de website accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van zesentwintig maanden.

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij je uit om de Autoriteit Persoonsgegevens te raadplegen. https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/