Meer dan alleen een baan

Wil jij ook impact maken?

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je je talenten kunt ontplooien en een positieve impact kunt maken? Dan heb ik goed nieuws voor je! In deze blog vertellen Bram en Rosa  je over hun ervaringen bij gzicht en waarom zij zo enthousiast zijn over hun nieuwe baan als adviseur.

Hoe het begon

Via LinkedIn kwamen we beiden in aanraking met gzicht. Wat ons direct opviel, was de informele sfeer en de focus op persoonlijke ontwikkeling.

Waarom gzicht?

Wat me zo aanspreekt aan gzicht, is de combinatie van projectmatig werken en maatschappelijke impact. Bij elk project draag ik bij aan een betere wereld, en dat geeft me veel voldoening. Daarnaast is de organisatie klein genoeg om je snel thuis te voelen, maar groot genoeg om veel te leren.

“De diversiteit aan klanten en projecten past perfect bij mijn leergierige instelling en mijn drang om steeds nieuwe dingen te leren.” – Bram

Mijn eerste dagen

Vanaf dag één voelde ik me welkom bij gzicht. De collega’s zijn niet alleen behulpzaam, maar ook ontzettend gezellig. Het introductieprogramma is goed opgezet en biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb zelfs de kans gekregen om mee te denken over verbeterpunten, en mijn ideeën werden serieus genomen.

“Bij gzicht werken we samen als een hecht team, waarbij de unieke kennis en ervaring van iedere collega bijdraagt aan ons gezamenlijke succes.” – Rosa

Aan de slag!

Bij gzicht krijg je de kans om te werken aan diverse projecten, waarbij je je eigen kennis en ervaring kunt inzetten. Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om kennis te delen met collega’s en samen aan nieuwe initiatieven te werken.

Gezelligheid en ontspanning

Naast het werk is er bij gzicht ook veel aandacht voor ontspanning. Leuke uitjes, vrijdagmiddagborrels en andere activiteiten zorgen voor een hechte band met collega’s. Het voelt echt als een tweede thuis.

Ga jij ook wel lekker op werkplezier?

Ben jij op zoek naar een baan waarin je je kunt ontwikkelen, een positieve bijdrage kunt leveren en tegelijkertijd veel plezier kunt hebben? Dan is gzicht misschien wel de perfecte plek voor jou!

Benieuwd naar de vacature van junior adviseur bij gzicht? Bekijk hem hier of neem contact op met Noor Koch.

Deel deze post: