gzicht is een Great Place To Work

In april hebben wij als organisatie deelgenomen aan het onderzoek van Great Place To Work. Waarom? Omdat gzicht ambitieus en leergierig is. Naast onze dagelijkse werkzaamheden werken we constant aan persoonlijke ontwikkeling en professionalisering.

En het is die focus op ontwikkeling, wat ons motiveerde om deel te nemen aan het onderzoek van Great Place To Work. Dit omdat we denken dat we op de goede weg zijn, maar ook altijd benieuwd zijn naar hoe het nog beter kan.

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkers onderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Met gepaste trots kunnen wij nu zeggen dat gzicht aan die criteria heeft voldaan. En mogen wij ons nu officieel een Great Place To Work noemen.

Waarom is gzicht een Great Place To Work

Wie kan er nu beter vertellen waarom wij een Great Place To Work zijn dan onze eigen gzichten?

Yvon Homma

Yvon Homa

adviseur

“Aandacht voor elkaar en de wil om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken is wat ons verbindt. Dat samen met oog voor kwaliteit, veel ruimte voor ambitie en ontwikkeling maakt gzicht een geweldige werkgever.”

Ruimte voor ontwikkeling

“Ik ben heel trots op het team dat we samen gzicht als een GPTW zien, voelen en ervaren. Het mooie is om bekrachtigd te krijgen wat de sterke punten zijn van ons bedrijf en scherp te krijgen waar we met elkaar nog ruimte voor ontwikkeling zien. Dat past als geen ander bij onze kernwaarden. Verbinding met elkaar, verbeteren waar mogelijk en veranderen omdat we het willen.  Ik kijk uit naar het vervolg, want uiteraard is verandering de enige constante. Samen kunnen we dat.”

Mart Louwers

Mart Louwers

Partner en adviseur

Werken bij gzicht

Ook werken bij een Great Place To Work? Klik dan hier

Deel deze post: