Wij geven ALS een gzicht

Op zaterdag 11 september 2021 beklimt het campagneteam van gzicht fietsend en wandelend samen met vele anderen de Mont Ventoux. Daarmee halen we geld op voor de strijd tegen ALS en vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte.

Een doel dat ons raakt

Met verbetering en verandering de wereld een stukje mooier te maken. Dat is de kracht van gzicht waar we zorg, onderwijs en overheid mee verder helpen. Op een sportieve manier willen we ook waarde toevoegen voor een goed doel dat onszelf raakt. In 2019 fietsten we voor het Ronald McDonald Kinderfonds, waar Mart en zijn vrouw negen jaar geleden verbleven. Geraakt door de impact die ALS heeft op Annemiek en Noor motiveert ons dit jaar mee te doen met de Tour du ALS.

Met elkaar

gzicht ziet verbetering, verandert samen. We werken gezamenlijk naar de beklimming toe, ieder met zijn of haar eigen uitdaging. Aanvoerder Mart wil drie keer binnen anderhalf uur de berg op fietsen. Voor anderen is dat een of twee keer. Sommigen zullen wandelend naar boven gaan. Net als in ons werk stimuleren en enthousiasmeren we elkaar om straks deze prestatie te kunnen leveren. In de blogs lees je hoe iedereen zich voorbereidt.

Wat kun jij doen?

Steun de sportploeg van gzicht en daarmee de strijd tegen ALS. Je kunt de gehele sportploeg  financieel een hart onder de riem steken. Of een lid in het bijzonder. Ons doel: samen minimaal € 31.500,00 ophalen. Wil je meer doen? Activeer dan je netwerk en zoek mee naar sponsoren. Of help ons de media bereiken. Extra aandacht voor onze campagne kan geen kwaad. Heb je andere ideeën? Neem gerust contact op.