Fiets of wandel jij met ons mee?

gzicht ziet verbetering, verandert samen. En samen kun je meer dan alleen! Daarom organiseren we op 4 september de gzicht Tour du ALS actiedag. Hiermee willen we geld ophalen voor de strijd tegen ALS. Waarbij we jou graag uitnodigen om met ons mee te fietsen of wandelen tegen ALS.

Wat gaan we doen

Op 11 september beklimmen wij als team de Mont Ventoux, maar wij willen jou ook graag de mogelijkheid geven om op een sportieve manier een bijdrage te leveren. Echte bergen zijn helaas schaars in Nederland, maar mooie wandel en fietsroutes gelukkig niet. Om toch hoogtemeters te maken, kiezen we ervoor om in de buurt van de Posbank te verzamelen. Vandaar uit gaan we samen op pad. De routes staan nog niet vast, maar wat al wel vaststaat is dat de fietsers en wandelaars lunchen boven op de Posbank. De lunch zullen wij verzorgen, het enige wat jij hoeft te doen is boven komen. Na de lunch wandelen en fietsen we nog even door, waarbij je kunt kiezen voor een verkorte route.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 4 september
Locatie: Ede – Rheden
Verzamelen: 9:30 uur
Beginnen: 10.00 uur
Lunch: 12:00 – 12:30 uur
Fietsafstand: 75-100km
Wandelafstand: 15-20 km
Prijs: €30 p.p.

Aanmelden

Wil jij gzicht en Tour du ALS op een sportieve manier steunen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: contact@gzicht.nl, vermeldt ook de activiteit waar aan je wilt deelnemen. En maak hier een donatie over aan gzicht ter waarde van €30 p.p.

Ken jij nog iemand die ook op een sportieve manier een goed doel wil steunen? Nodig hem of haar dan vooral uit om zich ook aan te melden! Wil je niet deelnemen aan de actiedag, maar wel een bijdrage leveren? Ook dat kan gewoon. Klik hier om te doneren of op de button onderaan de pagina.

Waarom doen we mee

Met verbetering en verandering de wereld een stukje mooier te maken. Dat is de kracht van gzicht waar we zorg, onderwijs en overheid mee verder helpen. Op een sportieve manier willen we ook waarde toevoegen voor een goed doel dat onszelf raakt. In 2019 fietsten we voor het Ronald McDonald Kinderfonds, waar Mart en zijn vrouw negen jaar geleden verbleven. Geraakt door de impact die ALS heeft op Annemiek en Noor motiveert ons dit jaar mee te doen met de Tour du ALS