Iris van der Huizen
Yvon Homma
Aafke Zwart

Werken bij gzicht als medewerker marketing & communicatie

Help jij ons mee de maatschappij iets beter en mooier te maken? Weet jij de juiste kanalen in te zetten en onze zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten? Ben jij gek op schrijven en barst je van de creatieve content ideeën? Zorg je daarnaast ook nog voor een optimale inzet en beheer van ons CRM systeem?

Word jij dan onze nieuwe medewerker marketing en communicatie?

Werken bij gzicht

Bij gzicht werk je samen met een team gedreven adviseurs waarmee je goed kunt sparren. Met gebundelde krachten streven we naar hetzelfde doel; de maatschappij iets beter en mooier maken. Door de groei van gzicht en onze ambities zijn we nu op zoek naar een medewerker marketing en communicatie. Bij gzicht geef je daarnaast mede invulling aan de toekomst van het adviesbureau.

Wat breng je mee?

 • een dosis frisse energie en creativiteit
 • je werkt graag resultaatgericht, gestructureerd, zelfstandig en proactief
 • een relevante afgeronde Hbo-opleiding
 • een talent voor schrijven
 • je weet hoe je verschillende communicatiemiddelen effectief kunt inzetten
 • je hebt ervaring met Google Analytics en bent in staat deze informatie te vertalen naar de beste oplossingen
 • je hebt ervaring met het maken van grafische content, bijvoorbeeld indesign, photoshop, canva of andere programma’s
 • je hebt ervaring met CRM-systemen en administratieve processen

Bij gzicht hebben we de ambitie om te groeien en het elke dag een beetje beter te doen. Om dit waar te maken draag je bij aan het (gezamenlijk) opstellen, uitvoeren en onderhouden van het marketing en communicatiebeleid. Je stelt op en bewaakt de marketing- en communicatiekalender. Je zorgt voor het optimaliseren van de website. Je verzamelt en analyseert online informatie uit relevante bronnen, in overleg met de adviseurs worden de gevonden onderwerpen uitgewerkt tot content. Je bedenkt, schrijft en plaatst posts op social media, met onze doelgroep in het achterhoofd. Natuurlijk meet je ook de resultaten van je werk en maak je aan de hand daarvan je Social media posts steeds effectiever. Je helpt bij de implementatie van het CRM systeem, zorgt dat alle data up te date is en blijft. Je neemt collega’s mee in het gebruik van het systeem.

Daarnaast ben je samen met Noor het aanspreekpunt van de organisatie en zorgen jullie ervoor dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt.

Wat bieden we jou?

 • een functie tussen de 16 en 24 uur
 • passende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris
 • een open en collegiale sfeer met veel vrijheid en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met een van de leukste, jongste en meest dynamische adviesbureaus van Nederland. Vertel ons in een motivatiebrief wat je aanspreekt in de vacature en werken bij gzicht. Stuur deze samen met je CV uiterlijk 1 maart naar info@gzicht.nl of neem voor meer informatie contact op met Noor Koch.

Deel deze vacature:

Reageer direct en stuur je sollicitatiebrief met CV naar

Steven Drevers