Elianne van Donge
Noor Koch
Dirk-Jan Scholten

Werken bij gzicht als junior adviseur

Sta je aan het begin van je loopbaan en heb je andere intenties dan alleen je CV verrijken? Wil je van betekenis zijn voor de zorg, het onderwijs of de overheid en tegelijkertijd persoonlijk invulling geven aan je carrière? Wie weet ben jij dan onze gedroomde kandidaat als junior adviseur!

Werken bij gzicht

Bij gzicht werk je samen met collega-adviseurs om financiële en bedrijfskundige vraagstukken op te lossen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld optimaliseren van administratieve processen, opstellen van een business case voor een financieringsvraag of het (her)inrichten van de planning & control cyclus. Met gebundelde krachten streven we naar hetzelfde doel om de maatschappij iets beter en mooier te maken. Door ons samenspel bereiken we meer en de korte lijntjes met elkaar en de klant zorgen voor een goede sfeer. Ook leuk is dat je bij gzicht mede invulling geeft aan de toekomst van het adviesbureau.

Wat breng je mee?

  • een afgeronde HBO-opleiding met relevante werkervaring of
  • een (bijna) afgeronde WO-opleiding
  • de wil om persoonlijk en professioneel te groeien
  • affiniteit met de zorg, het onderwijs en/of de overheid
  • ervaring met organisatorische, bedrijfskundige en financiële vraagstukken

Je bijt je graag vast in moeilijke materie. Loyaal aan de klant breng jij projecten, alleen of met collega’s, tot een goed eindresultaat. De opgedane kennis deel je met de opdrachtgever en collega-adviseurs. Proactiviteit vinden we belangrijk. Daarom stimuleren we je actief om feedback te vragen. Verder beschik je over een flexibele werkhouding en communicatiestijl. Daarmee kun je goed schakelen tussen verschillende mensen en projecten. Reizen voor je werk is voor jou geen probleem.

Wat bieden we jou?

  • afwisselende opdrachten bij verschillende organisaties in de zorg, het onderwijs of bij de overheid
  • passende arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris en een leaseauto
  • de mogelijkheid je eigen ontwikkeling vorm te geven met behulp van coaching (on the job) en diverse trainingen

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met een van de leukste, jongste en dynamische adviesbureaus van Nederland. We komen graag in gesprek met leergierige en eigenwijze mensen die bij ons passen. Vertel ons in een motivatiebrief wat je aanspreekt in het oplossen van financiële en bedrijfskundige vraagstukken! Stuur deze samen met je CV naar info@gzicht.nl of neem voor meer informatie contact op met Joice Baten of Annemiek Hegen.

Meer werkervaring? Kijk dan eens bij onze functieprofielen voor een medior adviseur of senior adviseur.

Deel deze vacature:

Reageer direct en stuur je sollicitatiebrief met CV naar

Steven Drevers