Verandermanagement

gzicht helpt met veranderen, van structuur, cultuur en procesverbetering  binnen jouw organisatie, door ons te richten op het 'hoe' van verandering.

Duurzaamheid

Gezamenlijk onze voetafdruk verkleinen in de zorg en overheid Duurzaamheid is een belangrijk en actueel thema binnen de zorg en…

projectmanager

Project­management

De projectmanagers van gzicht richten zich bij projecten zowel op het proces als de mensen. Dankzij slim leiderschap en wendbaarheid in werkwijze bereiken we samen het gewenste eindresultaat.

teamcoaching

Coaching

Wil jij jezelf of (iemand uit) je team graag verder ontwikkelen? Laat je dan professioneel begeleiden door één van onze coaches.

Ondersteuning medische staf

Heeft het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) in jouw organisatie extra hulp nodig? gzicht begeleidt een MSB bij het bepalen en behalen van hun doelen in een veeleisende omgeving.

Procesoptimalisatie

Proces­optimalisatie

Werken de processen in jouw organisatie niet optimaal? gzicht analyseert en plant pragmatische oplossingen om processen effectief en efficiënt in te richten of te optimaliseren.

Treasurymanagement

Financiering & treasury

Staat jouw organisatie voor een nieuwe investering of moet je leningenportefeuille worden herzien? En wil je weten hoe dit het beste en duurzaam kan? gzicht begeleidt bij financieringsvragen en actualiseert het treasurymanagement, zodat je voldoende geld beschikbaar hebt voor datgene wat belangrijk is.

Herstructurering

Herstruc­turering

Valt jouw organisatie onder bijzonder beheer of verscherpt toezicht? Om weer financieel gezond te worden biedt gzicht intensieve begeleiding tijdens een herstructureringstraject.

Planning & Control

Planning en control

Wil jij je organisatie weer ‘in control’ krijgen en houden? gzicht helpt je met een werkende planning & control cyclus om financieel gezond te blijven.