Onze zoektocht op de vragen rondom de JZOJP

JZOJP

Vijf vragen, geen antwoord, dat was de titel van het artikel dan Jamilla schreef. Jamilla vroeg zich onder andere af wat nodig is om de juiste zorg op de juiste plek mogelijk te maken. In de tussentijd hebben we niet stilgezeten en onze zoektocht voortgezet. Afgelopen tijd hebben we gesprekken gevoerd bij zorgverzekeraars, ziekenhuizen en Medisch Specialistische Bedrijven (MSB’s).

De juiste stimulans op de juiste plek

We nemen je graag mee in onze zoektocht. Daarom hebben wij, Elianne en Jildou, een artikel geschreven over de gesprekken die wij hebben gevoerd binnen MSB’s. Op 21 april is dit artikel gepubliceerd in Fizier, een tijdschrift voor zorgfinancials.

Je kunt in het artikel lezen wat de ervaringen zijn van de MSB’s met betrekking tot de financiering van de JZOJP. Hieruit zijn interessante bevindingen naar voren gekomen. Zo wordt een idee toegelicht over de stappen die gezet moeten worden voor de transformatie van de JZOJP. Deze stappen zijn gericht op het vormen van een gezamenlijke visie van alle betrokken partijen, een eenduidig beleid en het kiezen van de juiste financiering hierbij.

In gesprek met een viertal MSB’s

gzicht & JZOJP

Dat er nog stappen gemaakt moeten worden in de transitie naar de JZOJP is een feit. Wij dragen graag bij aan het realiseren van deze beweging om de zorg betaalbaar en voor iedereen toegankelijk te houden. Wij kunnen bijvoorbeeld businesscases schrijven en doorrekenen, maar ook projectmatig een initiatief implementeren, of bijdragen aan de Zorgverkoop.

Wil je ook met ons in gesprek, weten wat wij jouw organisatie kunnen bieden, of wil je meer weten over onze bevindingen rondom de JZOJP? Stuur dan een bericht naar Elianne, Jildou, Jamilla, Diekje of Noortje. Of bel, voor een digitaal kopje koffie!


Deel deze post: