Terugblik stage Mendy Hamadani

Deze week was onze eerste stagiaire Mendy Hamadani voor het laatst op het kantoor. Mendy liep drie maanden stage bij gzicht. En ondersteunde daarin onze office manager Noor. In dit gesprek kijken we kort even terug op haar stage periode.

Hi Mendy, hoe kijk je terug op je stage bij gzicht?

Mendy: Goed, ik vond de begeleiding heel erg fijn. Ik kreeg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ik moest zelf mijn planning maken en kiezen wat ik wilde gaan leren tijdens mijn stage. Maar als ik ergens niet uitkwam kon ik altijd om hulp vragen. 

Wat heb je de afgelopen periode bij gzicht gedaan tijdens je stage?

Mendy: Ik ben vooral bezig geweest met het ondersteunen van Noor, denk aan het inplannen van afspraken, planningen maken en ik heb geholpen bij het herinrichten van het kantoor. Dat vond ik erg leuk om te doen,. Ook omdat ik niet hoefde te vragen hoe of waar iets moest staan, maar dat ik de vrijheid en verantwoordelijkheid kreeg om zelf de indeling te maken.

Hoe was het om tijdens de coronaperiode stage te lopen bij gzicht?

Mendy: In het begin was het wel een beetje gek, maar vooral was heel erg blij  dat ik op het kantoor kon werken. Nieuwe dingen leren via een scherm lijkt me heel lastig. Dus ik was blij dat daar ook vanuit gzicht rekening mee werd gehouden, doordat er voor mij altijd een plek was gereserveerd op de dagen dat ik stage liep.

Wat heb je geleerd van je periode bij gzicht?

Mendy: ‘Ik heb vooral geleerd hoe het is om te werken binnen een bedrijf en wat je als office manager doet. Ook vond ik het leuk om te zien dat Noor echt een duizendpoot is. En dat gzicht niet werkt zonder haar. Ik wil hierna graag doorstuderen om office manager te worden, omdat er binnen het werk dat er veel afwisseling is en dat vind ik erg leuk.’

Zou je anderen aanraden om stage te lopen bij gzicht

Mendy: ‘Ja absoluut, het is een hele fijne omgeving om stage in te lopen. Wel is het meer een plek die geschikt is voor een eindejaars, omdat je veel eindverantwoordelijkheid hebt.’

Erkend leerbedrijf

gzicht is een erkend leerbedrijf, wil jij ook stage lopen bij gzicht? Neem dan contact op met Noor Koch.

Deel deze post: